Hva entusiasmen for å finansiere oppstart betyr for VC-verdenen

0 Comments

hva-entusiasmen-for-a-finansiere-oppstart-betyr-for-vc-verdenen

Flere kontanter som jager knappe tips formulerer at kostnadene som betales for nyetableringer stiger


FINANSIELL MARKEDER blir drevet av opplevelser, og de dyktigste historiefortellerne kommer over i arbeidskapitalen. Til å begynne kassekreditt liker kapitalistene å lytte til ganske mange eventyr fra den kommende entreprenøren. “Feltet vil diversifisere i løpet av et tiår,” sier han. “Oppstarten min kan kanskje være den ledende handel i en nylig handel.” VC sier seg selv opplevelser om hvordan de kan forutse hva andre ikke lenger kan, og diagrammet dette står for å skisse dem heller masse penger. Og de gjenforteller dem til dyktige investorer av fondene sine.

Hør på denne fabelen

Hvem du skal ha , for de som ikke lenger kan uten problemer ta en titt på slike historier? Denne avsløringen er en modell for byråets bry av kapitalforvaltning. Da innsatsskapitalen pleide å være clubbier, pleide den å være håndterbar. Imidlertid har investorer som er moderne i terrenget i nye år, stablet seg inn. A VC forsøk på å øke kontanter kan kanskje sannsynligvis bare favorisere oppstart av skjemaet som har oppnådd smart upartisk i det siste, selv når de ikke lenger er det mest produktive langsiktige gjetningen. Oddball-oppstart kassekreditt mer dyktighet kan kanskje sannsynligvis bli sultet av kapital.

Det er altså en gnagende innsats for at de ekstra kontantene som ledes inn i Silicon Valley og diversifiserte sentre for innsatsskapital, jo mindre “passende” innovasjon vil skje . Vel perchance. Det er imidlertid sjelden tydelig at høye handelstips blir oversett. Ulempen kassekreditt flommen av arbeidskapital er mer prosaisk. Oppstart-of-the-mill startups er overindulated. Og potensiell avkastning er elendig.

Stadig flere pensjonsordninger tar et gap for å erstatte investeringer, inkludert tilstrekkelig kapital, for å redusere avkastningen. VC fond nyter på moderat overveldet det endelige offentlige markedet, sikkert for kostnadene, over den lange ploden. De beste midlene oppnår alvorlig større enn det typiske. Imidlertid er det sjelden lettest et spørsmål om retur. Superinvestorer i offentlige markeder innser at de har ganske mange selskaper som er utsatt for forstyrrelser fra økende ekspertise. Et sant diagram for stabilitet at risikoen er å ha en andel i den neste generasjonen.

Mer penger for moderne bedrifter er utvilsomt en sann ting. På den motsatte siden kan det være en dvelende uro. En kilde til ubehag er at fondene generelt er smalt segmentert etter investering, handel eller investeringsstadium – og vanligvis alle tre. Dette hjelper kassekreditt markedsføring. Kontanter er i emner som har fungert smart upartisk i det siste. Etter hvert som Hollywood har kommet over, er det enklere å selge en variant av en fillete fabel enn en helt moderne.

Det er imidlertid ulemper. En utvilsomt spillendrende handel kan kanskje sannsynligvis bare sette seg ned massevis av emner og bli oversett, sier Ajay Royan fra Mithril, en VC , hovedsakelig basert i Austin, Texas. Innen de endelige offentlige markedene blir kjøp av ting som har fungert smart upartisk i det siste kalt momentum for kjøp og salg. Det er veldig bemerkelsesverdig for tiden, og har en lokke til investoren som er ute av sin komponent i forsøksland. Ved “sosial-proofing” VC investeringer de engstelige kan få mer tilfreds kassekreditt risikoen, sier Royan. “Imidlertid må den alltid overgå til VC ligner på 'du vil ikke få sparken for å kjøpe IBM'. ” Og elendigheten kassekreditt overfylte handler er at de er utsatt for krasj.

Noen VC midler vil bli byttedyr for lastene ved aktivainnsamling – fortelle en sann fabel kassekreditt hensyn til den mest moderne kjepphest for å maksimere mengden prisbetalende kontanter under ledelsen. Imidlertid kan det være en konferanse som militerer i forskjell. Den fineste VC bedriftens stolthet seg på å bli overtegnet. De vender kontanter bort. Og en handel som hører ganske mange eventyr har noen konstruert i disiplin. Prosjektkapitalister liker å kysse ganske mange frosker for å lete etter en prins – til og kassekreditt en halvveis tettsittende frosk. Den hyppige VC viser 200 mål per år, gjør imidlertid enkleste fire investeringer, i takt kassekreditt en oppdager.

Og tematisk VC kan ofte glede seg over det. Regionale fond diagram fornuft for oppstartsbrukere, takket være lokal diversifisering i smak og vaner. I økende grad er frøene eller forsøksfondene på et tidlig stadium kassekreditt større avkastning tilbøyelige til å nyte et tematisk fokusnivå, sier Simon Levene fra Mosaic Ventures, en London-hovedsakelig basert VC firma. Det er heller ikke tydelig at tips om måneskudd sultes ut av finansiering. SpaceX, Elon Musks sameierfirma, pleide å bli verdsatt til hele $ 90 milliarder på sin mest moderne sfæriske finansiering. Selv grensesvindel får en respektfull høring.

Den elendighet kassekreditt rikelig kapital som erstatning er mindre komplisert. Mer kontante jakter på knappe tips og ekspertiseutforming om at kostnadene som betales for oppstart stiger, noe som alt annet tilsvarer formuleringsavkastningen faller. Og fraværet av pengebegrensninger kan ødelegge en lovende oppstart. Hvis det blåser ganske mye penger på markedsføring, kan den resulterende forbedringen distrahere grunnleggerne fra underliggende feil kassekreditt produktet. Å fortelle en sann fabel er dominerende i oppstartshandelen. Imidlertid kan det være fare for å tro at du har eventyr.

Denne teksten dukket opp i økonomi og økonomi halvparten av trykkmodellen under overskriften “Froskekoret”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *